Time to move on.

Efter fyra år här i vår älskade skolåda, börjar det nu kännas som att det är dags att gå vidare i livet. Stadsbor har vi nog aldrig blivit, och alltmer saknar vi friheten, tystnaden och en egen gård. Lantisarna längtar hem helt enkelt.

Därför gott folk skulle ni nu gärna få hjälpa och tipsa oss om egnahemshustomter inom Ekenäs – Tenala området! Vi är inte intresserade av att bygga i Langansböle eller Gammelboda eller något annat egnahemshusområde, utan vi vill faktiskt ut på landet. Tyvärr är det inte helt lätt att hitta tomter sådär ute på vischan, så vi är mycket tacksamma för alla tips ni kan ge oss. Så har du eller någon du känner en bit mark som vi skulle få köpa, hör av er! I det här skedet är vi intresserade av det mesta :)

Tack på förhand snälla ni!

Skulle förstås hemskt gärna få se ut såhär, men hej, låt oss vara realistiska ;)

9 thoughts on “Time to move on.

    • Jo, vi e nog helt säkra på att vi vill bygga nytt. Vi har själva renoverat lägenheten vi nu bor i, och sett en massa nära o kära renovera gamla hus, och det e nog projekt det med :)

    • Du har så rätt jo, den bättre delen helt klart ;) hus ha vi int alls kika på ännu. försöker hålla mig i skinnet tills vi har en tomt att lägga huset på :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s