Terasslördag?

Ja, en kväll med häng på terasserna var den spontana idéen igår. Trots extremt lite sömn natten före kunde man ju inte sitta hemma i det fin fina vädret. Låtsas glatt att det var vi som tog med oss sommarvädret hem från Kos :)
Kvällen började visserligen på terassen, i gott sällskap med en kall Somersby och en riktigt god biff, men så plötsligt infann sig den ena shotbrickan efter den andra på vårt bord, och det ena ledde till det andra…
Slutade iaf på Fé klockan 2 imorse. Ojdå liksom. Så kan det gå. Men jag tackar sällskapet, det var riktigt kul och lite nostalgiskt också. Har inte blivit alltför många spontana utekvällar de senaste åren.
Påmindes dock imorse av varför det inte blir flere utekvällar. Det är ju liksom inte lika roligt dagen efter… :)


Dagen efter feelisen beslöt vi dock jobba bort. Att måla garageväggar är ett hur bra botemedel som helst för lite krabbis! Alkoholresterna svettades ut och ganska snabbt kändes det betydligt bättre.

Sen lite grillmat och hockey på det och nu känner man sig ganska färdig för sängen. Kommer behövas en god natts sömn för att åter finna arbetsivern imorgon efter en veckas semester.
Förresten så är bilder och lite update om resan nog påväg, det är bara det att det finns så mycket annat att göra just nu :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s