Resan, del 1.

Hotellet

Vi bodde på Carda Beach Hotel, lite utanför byn Kardamena på sydöstra kusten. Hotellet var riktigt fint, trevlig personal och stämningen var lugn och skön. Hotellet är relativt nybyggt (2007) så alla utrymmen var väldigt moderna och fina. Hotellet är byggt i en brannt, vilket betydde benmuskelträningen då man skulle gå upp till rummet, men det betydde också en riktigt tjusig utsikt över Egeiska havet.

Hotellrummet

Ja eller egentligen hade vi en 50 m2 svit, med skilt vardagsrum, sovrum, badrum och balkong. Kändes lite lyxigare än tidigare hotellrum på de grekiska öarna. Min personliga favorit var kingsize sängen som jag gärna skule ha plockat med mig hem. Mycket bekvämare än min egen säng nämligen. Enda minuset med sängen var att den var bäddad med ett stort gemensamt täcke. Big no no för sambon och mig. Vi är alltför egoistiska när vi sover för att klara av att dela täcke. Resulterade i att undertecknad sov utan täcke största delen av tiden…
Förutom sängen kunde jag lätt vänja mig vid att få hela lägenheten städad, sängen bäddad och rena handdukar framsatta alla förmiddagar medan jag själv ligger vid den privata poolen och lapar sol.
Och poolen ja, den var ju inte riktigt vår egen, men vi delade den med 7 andra lägenheter, och det var verkligt skönt. Man kunde verkligen slappa och njuta, utan det där vanliga poolstöket som brukar uppstå vid hotellpoolerna.På det stora hela så rekommenderar jag gärna hotellet och sviterna åt er också. Har egentligen inget betydelsefullt att klaga över. Jag var till och med så här nöjd i något skede:

En tanke på “Resan, del 1.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s