Påskaftonen, påskdagen & annandag påsk.

På påskafton beslöt vi med sambon att använda av våra julklappsbiobiljetter, och åka in till Esbo för att se G.I. Joe: Retaliation. En typisk action/scifi film, som ju gick ut på att skjuta vilt omkring sig. Den var nog inte något vidare bra i mitt tycke, men några skratt fick man sig iaf tack vare gamle bocken Bruce Willis… Nästa gång är det hur som helst min tur att välja film! ;)

20130401-212028.jpg

Igår spenderade vi hela dagen på resande fot. Hela dagen på Kimitoön hos sambons familj, och kvällen i Tenala hos mamma och pappa. Pratade och åt mest hela dagen faktiskt. Men jätte roligt att hinna träffa alla en stund :)

20130401-212624.jpg

Idag har det varit barnkalas på schemat. Kusinen firade 7-årsdag idag, och samtidigt firade lillasyster (vår guddotter) sin 3-årsdag lite i förväg. Det var traktorer och prinsessor som gällde i år. Och kakorna var i vanlig ordning utomordentligt goda, och väldigt häftiga :)

20130401-213124.jpg

20130401-213619.jpg

Skall försöka få fotona från kameran överförda och uppredda imorgon, så kan jag bjuda på lite flere bilder då. Har visst inte ännu visat någo bilder från resan heller, så kanske det skulle bli ett reseinlägg också… :)

2 thoughts on “Påskaftonen, påskdagen & annandag påsk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s