Godisfabriken, del 2.

Godisfabriken fick sin fortsättning idag, trots att det nog skulle ha varit väldigt skönt att sova lite längre imorse. Vi var nämligen hemma först lite före 3 inatt. Vi var bjudna till sambons bror och hans fru, tillsammans med sambons två andra bröder. Och när bröderna samlas kan man inte räkna med att vara hemma tidigt. En jätte god 3-rätters middag fick vi avnjuta, och ingen behövde spotta i glaset. Tusen tack för en rolig kväll!

20131222-195211.jpg

20131222-195232.jpg

20131222-195313.jpg

Hur som helst så hamnade jag kravla upp mig från sängen och köra pass nummer 2 i köket. Först var det smörgåstårtan som skulle dekoreras. Vilket inte tog så många vinkar, går lite på rutin vid det här laget.

20131222-195749.jpg

Sen fortsatte då godistillverkningen. Idag blev det Marianne-tryfflar, kokoschoklad, pepparkakskolor och Wienernougat. Alla riktigt smarriga, fast jag nu säger det själv. Men det riktiga smaktestet får arbetskompisarna stå för imorgon, stackrarna ;)

20131222-200538.jpg

20131222-200601.jpg

20131222-200742.jpg

20131222-200803.jpg

20131222-200825.jpg

20131222-200843.jpg

20131222-200932.jpg

20131222-200953.jpg

Jag förutspår att jag inte vill se godis på en tid när julhelgen är förbi… :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s