Ledig dag och kräftor.

I fredags var jag ledig från jobbet. En ledig dag som varit inplanerad länge, och som var verkligt välkommen. Även sambon hade lyckats pricka in ledigt, så såg fram emot att spendera lite tid med honom också. Dock hade han glömt att han i våras bokat biljetter till 90-tals festivalen i Helsingfors, och skulle iväg dit på fredag förmiddag. Så planerna ändrade med andra ord, och jag fick också åka allena på kräftskiva till skären.

Före skärituren hann jag med en dejt i lekparken med kusiner x 2. Det var ett roligt inslag i vardagen, och önskar på allvar att jag skulle ha lika mycket energi som den yngre kusinen/guddottern. Där tar batterierna nog aldrig slut :) Och som avslutning på lekparksdejten blev jag bjuden på mat och våfflor av den äldre kusinen. Inte illa alls.

IMG_3445.JPG

IMG_3444.JPG

IMG_3446.JPG

På eftermiddagen fixade jag och Mikael veckoslutets mathandel, och så småningom kom vi oss ut till skären. Ett himla plockas och bäras är det nog, men väl värt det när man äntligen är där sen.
Det blev en betydligt mindre och lugnare kräftskiva i år, jämfört med tidigare. Men vackert så också. Riktigt skönt att sitta i långkalsonger, yllesockor och crocs och äta kräftor.
För övrigt så präglades helgen också av verandahäng i långkalsonger. Det gick till och med så långt att verandan döptes om till pensionärskuvösen. För där satt vi alla inlindade i filtar, löste korsord och stickade…

IMG_3429.JPG

IMG_3430.JPG

IMG_3431.JPG

IMG_3432.JPG

IMG_3433.JPG

IMG_3417.JPG

IMG_3434.JPG

IMG_3435.JPG

IMG_3436.JPG

IMG_3437.JPG

IMG_3439.JPG

IMG_3438.JPG

IMG_3442.JPG

IMG_3443.JPG

IMG_3440.JPG

I eftermiddags då det var dags att åka hemåt igen kändes det nästan ledsamt att lämna holmen. Sååå härligt väder det blev. Men snällt fick man komma hem och börja samla krafter inför en ny arbetsvecka…

IMG_3441.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s