Nytt År…

Ett riktigt Gott Nytt År till er alla festprissar där ute! Här firar vi hemma på tumis med sambon. För tillfället ligger vi i varsin soffa, käkar ostbågar till förrätt och ser på världens bästa Minions i teven. Månne grannarna hör hur vi skrattar?

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/69c/39396680/files/2014/12/img_6517.jpg

Bara vi orkar ta oss upp ur soffan blir det en glamorös tacomiddag och ett glas vin, framför teven. Faktiskt inte så tokigt alls med ett sånt här nyårsfiras just i år. Det har blivit sena nätter för mig i rätt många dagar nu, så det är ett rent under om jag orkar hålla ögonen öppna ända tills tolvslaget. Ifall det på något vänster skulle lyckas så går vi säkert ner mot stranden och kollar in lite raketer. Och är vi riktigt på hugget kanske det blir ett glas skumppa :)

Endera dagen skall jag förresten försöka få ihop någon form av tillbakablick på året 2014. Känns inte som att det finns särskilt många händelser som ligger kvar i minnet från det gångna året, men de som gör det är desto bättre. Återkommer alltså till det. Har ledigt sex dagar framöver, så skall väl hinna få till det i något skede…

GOTT NYTT ÅR 2015!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s