Ettan revival och Barösunds eftermiddag.

Igår kväll fick jag besök av Karo & Maarit. Vi trotsade den mörka himlen och regnet, och satt ute på balkongen i några timmar. Är det sommar så är det ju liksom. Blev några glas skumpa, en flaska vin och räksmörgåsar. Och mycket prat och skratt förstås.

   
    
    
 
Nångång efter klockan nio fick vi ge upp och istället gå in och sitta. Inga varma sommarkvällar i sikte här inte. Vid elva tiden vandrade vi iväg ner till hamnen, och gjorde stopp både på Baywatch och på Alban.

   
    
    
 
Och sist men inte minst, gjorde vi ett besök till Ettan. Var väl ungefär sex år sedan jag var där sist. Konstaterade dock ganska snabbt att ingenting ändrat på de sex åren. Förutom att jag blivit äldre, och alla andra yngre…

Men vi hade riktigt roligt, och dansade faktiskt rumporna av oss. Super länge sedan man dansat på det viset. Många goda låtar spelades, också några årsmodell äldre som vi kände igen från våra aktiva dagar :)

När klockan blev halv fyra drog jag ändå en lättnadens suck. Då började det räcka med flygande drickor, fulla tråmande människor, klibbiga golv, glassplitter under skorna och hög volym. 

Ett annat tecken på att man eventuellt blivit lite äldre, var då jag besökte vessan i ett skede under kvällen, och hörde från båsen runt omkring hur man febrilt försökte få tag i vessapapper, som var slut överallt. Jag småskrattade för mig själv och grävde fram en näsduk från min Muminmamma-väska. Man har ju varit med förr liksom :D

  
Vid fyra-tiden på morgonen tog vi en after-Ettan-selfie i ett tappert försök att passa in i mängden. Vandrade sedan sakta hemåt medan morgonen ljusnade. Ungefär halvvägs fick jag gräva fram bytesskor (Muminmamma-väskan innehåller ALLT), eftersom några envisa glassplitter vägrade lossna från sulorna. Kom hem och gick och la mig nöjd, glad och lycklig. Och en aningen berusad forfarande…

   
 
Tusen tack flickor, det var great! :)

Idag morse var det kanske inte lika great att stiga upp. Men skulle fylla tårtan för dagens släktträff i Barösund, så det var lite pakko på. Bara man kom igång så gick det ju bra det också. Och har haft en härlig eftermiddag med sambons familj och släkt idag i Möviken. Mycket god mat, prima diskussioner, finfin underhållning och massor av skratt. Man undrar ju varför vi inte träffas oftare?

   
    
    
    
 
Nu blir det tack och godnatt för den här partypinglan för den här helgen. Kommer att vara tröttare än tröttast imorgon. Men strunt samma tycker jag, vad är väl sommarveckoslut till för om inte en eller annan festlighet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s