En jäkligt bra måndag.

Nu och då har man dagar som bara känns lite bättre än övriga dagar ni vet? Dagar då saker och ting bara flyter på, man skrattar och har roligt, och man känner varken av stress eller måsten. Igår hade jag en sån dag. Kanske berodde det på att jag har semester. Och att det äntligen var sommarväder. Eller på att det trots alla odds ändå blev en stranddag den här sommaren. Och med en bästis dessutom, som aldrig annars har tid att ligga på stranden.

   
  

  
  

  
  

  
  

 

Efter nästan fem timmar på stranden i Lappvik kom vi tillbaka till stan. Sen blev det brakmiddag på Hallonvägen, biffar och vitlökspotatis och grejer. Ingen dålig fortsättning på dagen liksom.

  

Sen gick det så att den där ena cidern vi skulle ta, semestern till ära, blev till två, och till tre… Och så plötsligt en helt vanlig måndag infann sig partyfeelisen. Så jag och Miili pinade upp Mikael, som somnat på soffan, och mer eller mindre tvingade honom att köra oss till Santa Fé. 

Så åkte vi via raggarrundan till Fé, allt annat stängt i Ekenäs kl. 23, och drack några drinkar på terassen. Man kan ju inte påstå att det var speciellt livat, men roligt hade vi i alla fall. Och lite flashbacks fick jag till måndagspanelerna vi höll under studietiden. Då brukade vi samlas på Fé på måndagskvällarna och ta en eller två, och bara sitta och prata. Those were the days :)

   
 
Klockan ett steg vi upp från Fé’s terass, och tog ett varv runt raggarrundan igen. För er som inte känner till den kan jag berätta att det bara är en viss rutt genom stan, som ungdomarna kör runt runt på och lyssnar på musik jätte högt. Och jo, vi kände oss lite teini där vi skurrade runt. Men samtidigt är det så roligt att ibland bara strunta i vad man borde eller inte borde göra, och bara go with the flow. Och vi hade jätte roligt! Tack för sällskapet, you’re hilarious! :D

Nu skall jag försöka flytta mig från soffan till stranden. Med sambon den här gången, som är tillbaka på semester efter gårdagens jobb…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s