Man hinner ju med så mycket.

Det är nog behändigt det här med semester. Man hinner liksom med så mycket under en dag, då inte åtta timmar går åt på jobbet.

Igår hann jag ligga på stranden (dag två denna sommar, fantastiskt!), gå på möte och frysa in blåbär. 

Denna gång blev det strandhäng med sambon, men på samma strand, Lappvik. Det är definitivt en av mina favoritstränder. Även om det så gott som alltid blåser, och vattnet aldrig blir riktigt ordentligt varmt. Just nu är det iskallt… Men fint ställe oberoende.

   
    
    
Barnen är friska så länge de leker påstås det… Stämmer bra det ;)

    
   
Efter strandvistelsen gjorde jag en avstickare till linedanceföreningens styrelsemöte, innan jag åkte ut till Tenala för att packa och söka hem blåbären.

Mamma hade varit jätte snäll och plockat blåbären åt mig, men de skulle ju ändå packas och frysas in. Och eftersom jag lade in dem i små portionspåsar (behändigt att plocka fram till morgonmålet då man vill äta dem med müsli och yoghurt t.ex.), så tog det sin lilla stund innan vi hade dem fixade. Och sen var det ju problemet med att få dem att rymmas in i frysen också. Hatar vår lilla pluti-frys…

  
Idag har vi spenderat dagen på Kimitoön, och närmare bestämt i Degerdal hos sambons fammo. Hjälpt henne med veden, åkt och handlat, klippt gräs osv. Ja och visat bilder från Irlandsresan naturligtvis :)

  
    
    
   
Och på eftermiddagen, när sambon jynssade på bilen, begav vi oss ut på kantarelljakt med fammo. Vi behövde inte gå långt eller söka länge.

   
    
   
Kommer bli mega-mums med kantarellsås till biffarna imorgon :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s