Livs levande Ledin.

Igår var det dags för sommarens höjdpunkt här i vår lilla stad. Tomas Ledins konsert i Stallörsparken. En folkfest av största rang skulle jag vilja påstå. Härligt att se staden liva upp på det här viset :)

Jag har själv växt upp med Ledins musik, och låtarna och texterna är riktigt bekanta. Så det var mer eller mindre en självklarhet att vi skulle gå på hans konsert.

Sen var det ju ett plus att också Mums-Måns var här och spelade. Gillar flera av hans låtar riktigt mycket också. Även om jag i ärlighetens namn inte tyckte att hans scenshow var ens närapå i samma klass som veteranen Tomas.

Överlag var det en riktigt nice kväll. Vi började hemma hos oss med lite ”förfest” tillsammans med mam&pap. Åt lite gott och chillade på balkongen. Sen vandrade vi ner till Stallören och njöt av atmosfären. 

Lite besvikna var vi dock på själva arrangemanget. Det var lite råddigt vilket område som var vad, och vilka biljetter som berättigade till vilket område. Och vi som hade köpt de ”normala” biljetterna, dvs. de billigaste som i alla fall kostade över 50 €, hade endast en smal kil längs med stranden längs med vilken man slapp fram till scenen. Det var lite av en besvikelse måste jag säga. Speciellt om man inte var så sugen på att med våld armbåga sig fram mot scenen. Så för vår del nöjde vi oss med att stå längst bak i utskänkningsområdet, eftersom vi där hittade den bästa sikten från vårt biljettområde. Hoppas att om ett liknande evenemang ordnas igen, så skulle det vara tydligare redan i köpskedet vad biljetten berättigar till.

Men vi njöt ju inte av musiken något mindre för det. Tomas Ledin är nog kung på att få med sig publiken. Och så är det förstås ett plus att alla kan alla hans låtar. Grym stämning! Vi vandrade hemåt med ett leende på läpparna, och jag skrattade lite för mig själv åt alla små- och storberusade som försökte orientera sig bort från området…

En ganska perfekt sensommardag.

   
    
    
    
   
   
    
    
    
    
    
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s