Lördagslänken.

Sambon skulle imorse ner till Hangö på innebandy, och jag beslöt mig för att fara med. Inte på innebandy dock, utan för att avverka lördagslänken under tiden. Har länge velat och haft i tankarna att gå ut till Finlands sydspets längs med Tulluddens naturstig, men det är igen en av de sakerna som bara inte har blivit av. 

Nå idag passade jag på. Gick från idrottshuset i centrum ut till frihamnen och sen därifrån vidare längs med naturstigen. Tur och retur blev det dryga 12 km och 17.000 steg. Helt nöjd över dagens aktivitetssaldo med andra ord.

Vädret var ju dessutom helt super idag. Lite kyligt ännu när jag började strapatsen, men när solen väl steg upp så värmde den ordentligt. Både mössa och vantar rök ungefär halvvägs.

Naturen och vyerna ute på Uddskatan, dvs. ute vid den sydligaste punkten, är helt fantastiska. Jag njöt verkligen. Solen, havet, luften, färgerna. Ja jestas ändå hur mycket naturen kan bidra till att stressen bara rinner av en. Skulle jag haft tid kunde jag ha suttit ute på klipporna hela dagen, och bara njutit av solen och värmen. 

Vägen ut är dock inte så hemskt naturskön. Ja eller, på ena sidan är den det, ut mot havet. På andra sidan har man dock en mindre naturskön vy med två meter höga stängsel och splitternya bilar som väntar på vidare transport bort från hamnen. En rätt så stor kontrast med andra ord. Men kan ändå rekommendera att ni tar er ut en sväng om ni har möjlighet. Slutmålet är värt det, absolut :)

   
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s