Semestern har börjat!

Inatt halv tre startade vi från Ekenäs mot flygfältet.

   
   
Kvart över sex lyfte vi från Vanda. Jag sov min vana trogen inte en endaste en minut, trots att jag inte sovit nånting innan starten heller… Man kan väl säga att vi var lite smått slöa under flygresan :)

   
   
Tjugo över tolv finsk tid, tjugo över tio lokal tid, landade vi i Las Palmas. Strålande sol och över 25 gradig värme väntade utanför planet. Och när vi sedan kommit så långt att vi fått allt bagage, löst ut hyrbilar och fått allt instuvat i dem, kände man sådär sakta hur semesterkänslan började infinna sig.

   
    
 
Vi hade sen tur och kunde åka direkt till huset från flygfältet. Och när man körde upp för gatorna till huset var det precis som att komma hem. Härlig känsla.

   
   
En liten stund hann vi landa i huset och få in bagaget, och kasta om kläder, innan hälften av oss hoppade tillbaka in i bilen och körde iväg till Arguineguin för att handla. Tio kassar mat och drickbart kom vi tillbaka med. Och det räcker väl ett par dagar kanske för vårt gång på åtta stycken… ;)

  
Efter att allt blivit instuvat i kyl- och köksskåp kände jag att jag var värd en kall Breezer och ett dopp i poolen. Jestas vad skööönt!

Nu sitter vi och chillar på terassen, och skall väl snart ta oss an maten. Tror bestämt tröttheten kommer slå till bara man får lite mat i magen. Och troligtvis somnar vi alla om varandra på soffan innan klockan slår tio ikväll. Ja eller tio är kanske också lite att ta i ;)

  
(Vänligen ignorera mina vita ben. Dom kommer förhoppningsvis bli lite brunare framöver…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s