Matkoma.

Vissa dagar handlar allt om mat. Som de här två senaste. Igår morse började jag och Mikael med en runda till matbutiken. Två fullproppade kärror med mat och dricka, och alla glodde och fnissade åt oss. Men personalen har iaf insett att vi är stora kunder, så bättre betjäning kunde vi inte önska oss därifrån inte.

   

 
Sen efter att vi legat i solen några timmar fick vi för oss att baka bullar. Ja ni läste rätt. Bullar. Tog en stund innan vi hittade kardemumma i butiken, men efter lite hjälp av Google translate fick vi fram sådan också. Och någon kavel hade vi ju inte heller, så där fick vi ta en Breezer flaska till hjälp. Man tager vad man haver :)

  

  

  

    

   

  

Och nästan lika goda som hemma skulle jag påstå att dom blev. Mums mums.

Då vi var klara med bullabaket körde vi direkt igång med kvällens middag. Hamburgare. Också väldigt mycket mums. Men sen var vi alla som julgrisar efter det. Låg alla raklånga på rygg på gräsmattan och flämtade…

   
   
Konstigt nog var vi alla hungriga igen imorse. Så nybakade morotssemlor uppskattades idag också. Härligt med semester så man hinner baka färskt bröd till morgonmålet!

  
Till lunch idag blev det sen fruktsallad med Sangria.

  
Och till middag lasagne. Och tomat-mozzarella sallad. Och ett glas rött.

  

Bör tilläggas att vi även planerat plättar med grädde och sylt till efterrätt ikväll. Men de planerna fick vi skjuta fram lite. För vi orkade just och just dricka kaffe…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s