En fantastisk helg.

Det här veckoslutet har varit helt super. Började redan på fredagen med julfest tillsammans med jobbgänget. Och eftersom dom är lika tokiga som förut, kunde det ju inte bli annat än hysteriskt roligt. Även om jag gav upp redan vid 12-slaget på grund av planerna för resten av helgen…

   
    
   
På lördagmorgon var det nämligen start in mot huvudstaden redan halv nio. Tid för julklappsshopping och MammaMia på Svenska Teatern, tillsammans med sambon, föräldrarna och en av mostrarna.

   
    
   
Jag hade ju sett den en gång tidigare, men det var verkligen värt att se den en gång till! Lika medryckande var den denna gång också, och vissa av sångerna gav mig gåshud ända ut i fingertopparna. Har ni inte sett den ännu så skall ni verkligen passa på nu innan årsskiftet!

Efter teatern hade vi ungefär en timme att avverka innan det var dags för mat. Blev en dricka på Teatteris terass. Mysigt, och inte alls så kallt. Men vem hade trott att man skulle dricka terasscider i mitten på december liksom?

   
    
   
Middag njöt vi sedan av på La Famiglia. Vitlökssniglar till förrätt (sällan, jag vet), broiler med getost till huvudrätt och så en härlig choklad fondant till efterrätt. Inget att klaga på där liksom.

   
   
Efter två timmar av ätande tog vi en liten promenad ner längs Esplanadparken och njöt av julbelysningarna.

   
    
 
Kvällen avslutades med en drink i slutet av promenaden, innan vi sedan med sambon och föräldrarna vandrade iväg och checkade in på Scandic Park för natten.

  
Ganska skönt att inte behöva sätta sig i bilen och åka hem sen mera. Och dessutom väntade ju övernattningens höjdpunkt idag morse; hotellfrukost. Finns det något lyxigare?

  
Efter morgonmålet styrde vi bilen mot köpcentret Jumbo i Vanda, och var där på plats redan en stund innan butikerna öppnade klockan tolv. Blev några timmar intensiv shopping, och härmed är så gott som alla julklappar fixade för i år. Och förutom julklappar blev det lite klädshopping åt oss själva också faktiskt…

  
Roligt helg har det varit på alla sätt och vis, tack till alla för sällskapet! Men ganska skönt var det ändå att komma hem och få slänga sig i soffan här tidigare ikväll. Det är utmattande att shoppa ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s