Nyårsfest & vinterväder.

I fredags ordnade vi en försenad nyårsmiddag med Mikael. Våra alla taxikörande vänner är ju upptagna med jobb på nyåret, så då får man improvisera lite. Och det går ju riktigt bra det också.

    

 

 
Trerätters middag bjöd vi på, nästan i sin helhet finansierad av våra bingovinster ;) Räkstjärtsröra till förrätt, biff med ugnsrotsaker och Malins vid det här laget berömda Jaloviina-sås till varmrätt, och sist men inte minst chokladfondanter med vaniljglass och rårörda jordgubbar till efterrätt.

    

  

  

    
 
   

  

Vänligen ignorera uppsättningen av efterrätten. Efterrättskocken, dvs. jag, var en aning salongsberusad vid det här stadiet… Men gott var det :D

Natten fortsatte sen med Singstar och Alias, ända tills fem på morgonen. Först vid halv sex kröp vi ner i sängen här hemma. Vet inte när det senast skulle ha hänt? Att man orkar festa efter midnatt det vill säga. Var en rolig fest kan vi väl bara konstatera.

   

   
 
 
  
På grund av den sena (eller tidiga) hemkomsten gick gårdagen i sömniga tecken. Låg på soffan halva dagen, och orkade inte aktivera förrän åt tre-tiden på eftermiddagen.

  
Då blev det mat på Harolds, en riktig dagen efter lövbiff. Mums.

  
Sen åkte jag iväg till Degerby för att fira mofas födelsedag. Blev en kväll med släktingarna, och i synnerhet många roliga stunder med kusinerna. Ålderskillnaden har sina fördelar den också, bara 26 år mellan jag som är äldst och Nicole som är yngst :)

Blev start hemåt först lite efter elva, så dygnet blev förskjutet igen. Tvingade mig själv därför stiga upp redan vid klockan nio idag morse, fast jag mer än gärna skulle ha fortsatt sova. Men efter en och en halv timmes promenad i vintervädret känner jag mig relativt pigg. För tillfället i alla fall.

   

    
   
Nu blir det lite matlagning och sen iväg på bio ikväll med mamma och pappa. Dags att kolla in En man som heter Ove. Boken var helt super, så hoppas filmen håller måttet också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s