Taurito, Gran Canaria – 24-31.3.2016

Vi är hemma igen! Och faktiskt känns det inte helt fel. Inte sådär deprimerande som det brukar. Kanske beror det på att vi endast var borta en vecka den här gången, kanske på att vi inte bodde i ”vårt” hus, kanske på att det på riktigt håller på bli vår här hemma nu. Hur som helst, vi hade en super skön resa, med en passlig blandning av aktiviteter och lata stunder vid poolen.

Taurito, stället vi bodde på, är ett ganska litet samhälle, som nästan uteslutande består av all-inclusive hotell och turister. Förutom en vattenpark, en idrottspark och några turistshoppar finns där inte mycket. Vilket passade oss riktigt bra. Lugnt och städat.

Själva bodde vi nästan högst upp på bergväggen, i ett av de få hotell som inte är all-inclusive. Hotellet, Vista Taurito, består av små lägenheter och ät rätt så gammalt och slitet. Dock rent och med ett trevligt poolområde, med väldigt lite människor, så utrymme fanns det. Verkade som att där bodde många spanjorer som jobbade nånstans i närheten. Väldigt få turister i jämförelse.

Åker man till Taurito, och inte har all-inclusive, rekommenderar jag att man skaffar sig en hyrbil. Det hade vi, och skulle inte viljat vara utan. Restauranger utanför hotellen finns nämligen inte där. Visserligen ligger det nära Puerto de Mogán, men då skall man vara beredd på att åka buss (skrämmande!) eller taxi.

Något speciellt sysslade vi inte med under veckan. Promenerade, spelade tennis, låg vid poolen, åt och drack, spelade minigolf, shoppade. Helt vanliga semesteraktiviteter alltså. Och istället för mera text tänkte jag bjuda er på en liten bildbomb :)

         

          

       

 
    
   
     


   


  
  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s