Hänt i veckan.

Det har igen varit en riktigt fullspäckad vecka. Efter att måndag och tisdag gick i migränens tecken det vill säga. Nu börjar jag dock vara återställd efter allt här på senaste tiden. Ett stycke stukad vrist, migränen och så lilltån som jag slog på hotellrummet i Köpenhamn så att nageln halvt lossnade och blodet flödade. Som ni märker har turen inte riktigt varit på min sida. Men nu som sagt ska det väl vara voiton puolella igen… *Med hopp om att vristen håller på innebandyträningen imorgon*

Men annat jag pysslat med ja. Hängt en hel del i Gammelboda. Mycket kompishäng och hundmys där.


På torsdagen blev det premiär för bingon för den här hösten. Alltid lika roligt. Och rätt så bra gick det dessutom.


På fredagkvällen samlades vi i Gammelboda igen. Över lite ost och vin den här gången, och en gammal hederlig spelkväll. Roliga stunder. Och hemma först två på natten… Ja och en skön skogspromenad hann jag med tidigare på kvällen också :)


Och igårkväll blev det en favorit i repris, hemma hos oss denna gång. Spel, kort och en massa gapflabb. Så roligt man kan ha över lite kortspel alltså. Och igen en gång blev det godnatt först vid två tiden.


Tidigare igår hann vi med sambon också spendera över fem timmar nere i Hangö på Östersjö maraton. Som funktionärer, ifall någon trodde något annat. Skönt att vara ute i solen, fastän det blåste lite kallt. Hettade ordentligt i ansiktet då vi kom hemåt…


Och efter de timmarna ansåg vi att vi förtjänat ett ordentligt skrovmål. Så det blev dinner på Fé. Mums.


Idag morse var det kanske en aning segt att stiga upp, efter två korta nätter. Men med mammas mat i siktet styrde vi kosan till Tenala på förmiddagen. Inget vinner söndagsmiddag á la mamma.


Och då man var ”passligt” mätt efter maten, var det dags att hoppa i bilen och åka till Esbo. Premiärturneringen i innebandy för vårt lag idag, och även om jag inte är med och spelar turneringar den här säsongen, så kan man ju åka och heja på lagkompisarna i alla fall. Och riktigt bra gick det, med tanke på att det var två första matcherna för ett helt nytt lag. Bra jobbat flickor!


Nu är det lite soffhäng som gäller innan huvudet får landa på dynan. Ny vecka imorgon, och full av program återigen. Bra så, veckorna går snabbare då. För nedräkningen har definitivt börjat på allvar nu. Bara 32 dagar kvar till en månads semester i solen. Aaah :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s