Ut på tur.

Jaha hörni, här ligger jag i sängen ännu fast klockan är efter nio. Hade lite problem med sömnen igårkväll då grannarna hade poolparty ännu sent om sider.

Vi firade själv lördagskvällen med en runda minigolf. Och tydligen har sommarens alla övningsrundor där hemma gett något slags resultat. Sist vi spelade just den här banan i Puerto Rico var jag två slag över par, igår gick jag den på par. Hyvä minä ;)Kökspersonalen var färdiga för sängen efter det här, så medan de andra stack iväg till Riders på ”en”, tog vi en efterrätt och hoppade sen i bilen hemåt.


Förutom det här vanliga alldagliga solandet här hemma på gården, har vi faktiskt de senaste dagarna aktiverat med bruttorna också, och kollar runt i omgivningarna lite.

I förrgår gick vi för att utforska ”spökhuset” som vi kallar det för. Ett stort komplex med semesterlägenheter som bara lämnats ofärderat, säkert i brist på pengar. Tyvärr hade de nu bommat igen ingångarna, så man slapp inte in och kika som man tidigare gjort…

Igår tog vi sen riktning åt ett annat håll och begav oss upp i bergen. Stigningen var hujsig, men vyerna definitivt värt det. Man ser hela Taurodalen och Puerto Rico. Jätte fint i solnedgången.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s