Helgsysslor.

Igår blev det en vända till huvudstaden för mig och sambon. Vi hade lite smått och gått vi behövde från IKEA, och eftersom vi inte hade andra planer åkte vi iväg. På vägen dit stannade vi på lunch på KW i Karis. Har en icke övergående crush på deras ceasarsallad med kyckling och bacon. Mums!


IKEA hade vi först kaffedejt med bästisen som råkade vara i huvudstaden på jobb. Laddade med kaffe och äppelpaj tog vi oss an lördagskaoset i möbelaffären. Lite lätta panikkänslor emellanåt där mitt i trängseln, men vi överlevde. Och kom hem med en del mer än det vi skrivit på shoppinglistan. Vem skulle ha trott det?

Efter IKEA fortsatte vi färden till Sello. Sambon skulle ha en ny vinterrock, och jag två nystan garn från Cittarn. Precis det kom vi hem med också. Plus lite annat som fastnade i händerna helt i misstag.

Kvällen avslutade vi överraskande nog med bio. Vi som aldrig går på bio… Hehe. Men vi hade faktiskt inte ännu hunnit se Hundraettåringen, så nu passade vi på. Den började lite långsamt, men kom sen igång och var riktigt bra tyckte jag. Inte kanske riktigt i samma klass som den första filmen, men iaf.


Idag har vi haft städdag här hemma. Kanske inte den ultimata söndagssysselsättningen, men vi hade faktiskt inte något val. Solen sken, vilket gjorde det uppenbart att vi hade väldigt dammigt här inne. Men kändes skönt att få det gjort, så man kunnat njuta av söndagen resten av dagen istället. För mig har det blivit ganska mycket stickning. Medan ivern höll i sig gällde det att få färdigt några halvfärdiga projekt. Vilket lyckades väldigt bra. Nu är det sista halvfärdiga färdigt, sockor åt mig själv i Novitas härliga pastellfärgade Nallegarn. Hyvä minä!

Nu är det okej att börja med något nytt igen, och först skall det bli ett till par babysockor, men med lite annorlunda skaft. Får se vad det blir av dem…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s