Semestern fortsätter…

Vår skärivistelse fortsatte på lördagen i fint väder och goda vänners sällskap. Blev fest ända till morgonen, och jag kröp ner under täcket först vid halv 5 på morgonen.Söndagen gick nästan lite förbi. Det var ganska sega typer som satt i pensionärsakvariet och på sin höjd kastade några yatzyn som tidsfördriv.

Hungriga blev vi förstås i något skede, och eftersom vi ändå hade ärende till butiken i Skäggas så blev det samtidigt en hamburgartallrik på terassen.


Måndagen började i regniga tecken, men det klarnade upp mitt åt dagen, så vi kunde förflytta ut oss på terassen för lite sol. Slutade ju förstås med några brända näsor och axlar dock…


Midsommarplanerna spikades också under måndagen, och både fisken och köttet och nypotisen och osten beställdes. På kvällen packade vi ihop och åkte tillbaka till stan. Några dagars provianteringen här och tillbaka ut imorgon.


Igår hade vi spikat program med Jenny hela dagen. Först åkte vi till Tenala och sökte hem ”lite” ost från Friman’s. Tenalaost förstås och så världens godaste mögelost, Montagnolo. Tror bestämt det blir en ostbricka eller två under helgen.


Efter ostköp och morgonmål styrde vi bilen mot Helsingfors. Födelsedagspresent och partytält stod på inköpslistan till Bauhaus. Tältförpackningen var på långa sidan, så där fick vi först köpa oss ett måttband och kolla att det ryms i bilen, innan vi gick in på nytt och gjorde köpet. In i bilen fick vi det också helt på tumanhand. Kvinnor kan.


Därefter blev det en sväng till XXL, sedan Sello och diverse butiker där, lunch på Rax, och via Ikea och Motonet på vägen hem. En mycket produktiv dag på alla sätt och vis.

Jag avslutade sedan ännu kvällen med att fixa ihop en smörgåstårta till dagens födelsedagsbarn. Slutade med att jag somnade på soffan ganska fort efter mitt glamorösa kvällsmål; kalla knackkorvar inlindade i ost :)

Idag är planen att göra en garderobsrensning nu på förmiddagen, garnera kakor på eftermiddagen, och gå på kalas på kvällskvisten. Sen mathandel inför helgen ikväll, då värsta rusningen förhoppningsvis är över.

Och så hoppas jag att sambons semester faktiskt börjar efter idag. Då den ju egentligen skulle ha börjat i måndags redan… Vi har knappt sett varandra alls den senaste veckan, så ser fram emot några lediga dagar tillsammans nu framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s