En födelsedag.

Igår blev sambon ett år äldre. Efter många veckors luskande i vad han eventuellt skulle vilja ha till födelsedagen, gav jag upp. Fick inget vettigt svar. Så jag tänkte okej, han vill inte fira, vi åker bort.

Så nu befinner vi oss i Helsingfors, och har gjort det sen igår kväll. Vi åkte iväg från Ekenäs direkt efter jobbet, checkade in på hotellet och vandrade sedan in till centrum på mat. Hade valt Zetor som födointagsplats denna gång, mest för att det är ett lite annorlunda ställe och sambon hade aldrig varit där förut.

Varmrätten hamnade vi vänta på ganska länge, och sambon skulle ha behövt en lite större portion, men på det stora hela var det bra. Och jätte gott.

Efter maten vandrade vi ner genom Esplanadparken till Salutorget och bänkade oss sedan på Allas Sea Pools terass.

Lätt förfriskade och en aning trötta, det var ju ändå fredagkväll, började vi gå tillbaka mot hotellet efter vår ena terassöl. Fin sommarkväll att vandra genom staden i.

Och efter en liten avstickare till Mäkken för att sambon var hungrig och jag pissnödig, kom vi fram till hotellet, Scandic Park. Och här har vi tottat väldigt gott inatt. Och ja, vissa sover fortfarande… Själv börjar jag vara hungrig och redo för en rejäl hotellfrukost, en av höjdpunkterna för mig denna helg ;)

Efter frukosten får vi se vad programmet blir idag. Födelsedagsbarnet skall få välja :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s