Julkoma.

Alltså det är ju tur att julen bara varar i tre dagar ändå. Jag är helt färdig efter tre dagars åkas och ätas. Nu skulle det nog vara på sin plats med några dagar ledigt, sådär på riktigt ledigt :)

Igår var det traditionellt juldagsfiras hos mommo och mofa, och som alltid blev det en massa ätas hela tiden. Guddottern försökte hålla lite cirkelträning och tänjning efter kaffet, men det skulle kanske ha behövts en 10 kilometers länk och några timmar på gymmet för att göra sig av med alla kalorier…

Idag blev det sedan ännu julmatsrester i Tenala, och jag känner mig just nu som en uppstoppad gris. Blir nog att satsa på sallad resten av veckan tror jag.

Imorgon kallat jobbet igen, så det blir med andra ord några dagar jobb innan jag tar veckoslut och nyårsledigt. Och sen är det nära vet ni. Under en vecka tills vi äntligen slipper in i VÅRT hus. Börjar sådär sakta kännas som att det faktiskt är på riktigt. Vi har inte bara köpt ett hus på låtsas liksom.

Och nu med allt julstök undan blir det att ta itu med renoveringsplaneringen riktigt på allvar och i detalj. Kommer bli en intensiv men rolig och spännande vår :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s