Året 2017.

I början av den här bloggens historia gjorde jag alltid en årsresumé såhär i slutet av året. Nu förstår jag inte riktigt hur i all världen jag hade tid med det. Det var långa texter, alla månader var för sig, fotokollage osv. osv.

Nu känner jag att jag nöjer mig med att konstatera att år 2017 kom och år 2017 gick. Fort. Man hann ju nästan inte blinka. Året har bestått av många fina upplevelser, många fina resor, mycket kvalitetstid med sambon. Det har också bestått av besvikelser, t.ex. ett husköp som inte blev av, som jag sörjde i flera månader. Ända tills jag hittade ett vitt litet hus till salu i min hemby. Det alldeles perfekta huset för oss visade det sig några dagar senare. En vecka efter det hade vi ett godkänt bud, och ännu några veckor senare var namnen på pappren. Den känslan är fortfarande helt omöjlig att beskriva. Ni som känner mig vet hur länge jag längtat efter att få komma bort från höghuset här i stan. Och nu blir det äntligen av.

Hela hösten efter att köpet var gjort har gått i rekordfart. Tänkte att det kanske skulle kännas som en evighet, då vi skulle hamna vänta ända till årsskiftet innan vi får huset i besittning. Men alla flera resor vi gjort, och nu senast allt julståhej, så har inte tiden känts lång alls.

Ikväll skall vi fira ut det gamla året, och fira in det nya, med ett gäng kompisar. Imorgon skall vi åka hem och påbörja 2018 års stora projekt. En husrenovering. Känns bra, väldigt bra.

Ett riktigt Gott Nytt År till er alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s