Huset – lägesuppdatering.

Jaha hörni här gnatar vi på nästan alla kvällar och veckoslut, och ändå känns det som att inget händer. Men sen senast har vi fått ner alla kakel i badrummet, tagit ner lavorna och panelen i bastun, kopplat bort varmvattenberedaren och tagit ner fönsterlister.

Sen är man ju inte så himla snabb när man inte gjort allt det här förut, och inte alltid nödvändigtvis har alla rätta verktyg heller. Men jag försöker ha lite tålamod, trots att jag inte har det ;)

På lördagen gjorde vi en hel dag här ute, medan söndagen igen gick åt till en IKEA, Motonet och K-Rauta utflykt. Men det var nu något som måste göras, och kändes ändå bra att få gå igenom planen med någon som ritar kök alla dagar. Inte mycket som behövde ändras på heller. Layouten blev precis som vi hade planerat den, så bara några små tekniska detaljer som rättades till. Ja och så ritades bänkskivorna upp och måttbeställdes. Kan berätta för er att kvittot vi kom ut med från IKEA är det längsta kvittot i världshistorien, innehållande alla delar i både kök och hjälpkök…

Riktigt bra service måste jag också säga de hade där på kökssidan. Vi var där 10.15, blev bjudna på kaffe och bulle medan vi väntade en knapp timme på vår tur, och sedan tog genomgången kanske 20 minuter, varefter vi blev bjudna på mat och kaffe, medan hon förde över köket i beställningsprogrammet och det var liksom det. Sen var det bara att betala på vägen ut. 10 poäng av 10 möjliga, verkligen.

Nu är det bara att vänta på leveransen som kommer i slutet av mars. Som ju helst skulle få vara imorgon om ni frågar mig. Då är vi förhoppningsvis ganska långt påväg med de här enligt mig ”tråkiga” skedena i hela projektet :)

Ikväll har jag pysslat på med lite smått och gott av varje sort här ute. Började dock med att åka via K-Rauta och inhandla en skottkärra. Fredag till måndag skall här pikas golv nämligen, så behövdes införskaffas hjälpmedel för all betong som skall kärras ut.

Imorgon är det takpanel som står på schemat för mig. Skall riva lite för att möjliggöra dragningen av ny el. Och när jag skriver lite så menar jag all panel i hela huset förutom köket, typ. Så med det i åtanke skall jag nu ta och söka mig hemåt och ladda upp för en ny arbetsdag i två skift imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s